سوالات متداول در مورد طراحی سایت

شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
شکل

سوالات متداول در مورد طراحی سایت
برای طراحی سایت به چه کسی یا شرکتی مراجعه کنیم؟
چگونه متوجه شویم سایتی که برای ما طراحی شده نیازهای ما را برطرف میکند؟
هزینه طراحی سایت معمولا در چه رنج قیمتی میباشد؟
برای به روز رسانی محصولات و مقالت سایت چه دانشی لازم است ؟

سلام
من فرشته فرجی هستم نزدیک به ۱۱ سال است که در حوزه طراحی وب ،برنامه نویسی و دیجیتال مارکتینگ با شرکتها و سازمانهای مختلف کار کرده ام و تقریبا با بیشتر حوزه های کاری و شغلی و نحوه اتستراتژی ورود به شبکه های مجازی بر حسب تجربه آشنایی دارم.
در مقاله حاضر قصد دارم پاسخ سوالات بالا و صدها سوال دیگر که کارفرمایان و صاحبان کسب و کار زمان مراجعه برای طراحی سایت یا مشاوره از ما میپرسند بپردازم و دانش خود در این حوزه را در اختیار شما عزیزان به زبانی ساده قرار دهم.

نکته اول اصل کلی یا فرمول موفقیت برای جویندگان موفقیت در سایت:
محتوای هوشمندانه،منحصر و شیوا+ پایداری و استمرار در تولید و به روز رسانی محتوا+زمان= رشد سایت و افزایش فروش خدمات و محصولات

شما برای فروش کالا یا خدمات خود در دنیای واقعی نیاز به یک فضایفیزیکی دفتر یا فروشگاه دارید تا دیده شوید و اشخاص برای خرید محصولات یا دریافت خدمات شما به آن مراجعه کنند.
با پیشرفت تکتولوژی و دسترسی عموم مردم به فضای اینترنت امروزه دیگر برای شروع و توسعه کسب و کار روشهای سنتی و داشتن یک فضای فیزیکی لزوما و صرفا هزینه های گزاف تبلیغات محیطی لازم نست.
طبق آمار۴/۶۱ درصد جمعیت جهان به اینترنت دسترسی دارند در ایران نیز اسن دسترسی ۶۱ درصد میباشد یعنی یک حجم مخاطب بالا! حال تصور کنید شما چقدر می توانید از این بازار سهم داشته باشید!؟ و با کمی تولید محتوای حرفه ای و منحصر با کمترین هزینه برند خود را به این حجم از مخاطب معرفی کنید.
اصطلاح دهکده جهانی که مارشال مک لوهان در سال ۱۹۶۲ آن را مطرح کرد کاملا خود گویای قدرت نفوذ فضای مجازی و تکنولوژیرا در زندگی انسانها بیان می کند.
حالا اینگونه در نظر می گیریم که یک وب سایت یک دفتر از یک ساختمان یا یک فضای فروشگاهی در این دهکده جهانی (به لحاظ سرعت انتقال اطلاعات) یا حتی بزرگتر از آن ابرجهان مجازی (به لحاظ وسعت کاربران آن) داشته باشید ساده است شما به تمام ۶۱ درصد ۸۰ میلیون و ۴/۶۱ درصد ۶ میلیارد نفر می توانید محصولات و خدمات خود را بشناسانید.
با تمام مقدماتی که در بالا ذکر شد داشتن یک سایت یکی از اصلی ترین و واجب تر از نان شبترین موردی است که بعد از ثبت شرکت، انتخاب برند یا به صورت کلی در زمان شروع هر کسب وکاری به آن نیاز دارید، و این مورد را هم در نظر بگیرید صرفا داشتن سایت ملاک نیست داشتن برنامه مدون و تولید محتوای با کیفیت هم از شرایط کافی برای رشد در این ابرجهان بی انتها به همان اندازه مهم میباشد.
برای شروع هر کسب و کار شما ابتدا به یک نام نیاز دارید بهتر است قبل از استفاده از هر نامی ابتدا در سامانه ثبت برند قابلیت ثبت آن را بررسی نمایید و حتی الامکان همان ابتدا آن را ثبت کنید تا بعدا کسی از نام شما سواستفاده نکند. پس از این مرحله نام دامنه خود را بر اساس برند خود انتخاب کرده و .com و .ir دامنه خود را ثبت کنید.
پس از مشخص شدن نام و برندتان به طراحی لوگو و هویت سازمانی خود بپردازید و رنگهای کسب و کارتان را مشخص کنید. پس از طی این مراحل به طراحی سایت و راه اندازی شبکه های مجازی مانند اینستاگرام ، لینک دین و فیسبوک و توئیتر و… بر اساس نیازتان بپردازید.
خوب برای سایت خود شما نیاز دارید که به متخصصان این حوزه مراجعه کنید پس برای انتخاب یک شرکت خوب باید ابتدا به نکات زیر توجه کنید:
۱- ابتدا سایت آن شرکت را بررسی کنید و در مورد اطلاعات سایت، محل شرکت یا اطلاعات تماس آن شرکت مطمعن شوید و پیشنهاد ما برای اینکه بعدا به مشکل نخورید در طراحی سایت بهتر است با شرکتها همکاری کنید یا اگر با اشخاص حقیقی می خواهید کار کنید حتما قرار داد داشته باشید.
۲- نمونه کارها و برندهایی که با آنها همکاری داشته اند را بررسی کنید و از لحاظ کیفیت در طراحی ،زیبایی ،سلیقه کاری و محتوای پیج ها و سرعت این سایتها را بررسی نمایید.
۳- در مورد اینکه سایت با چه پلتفرم ،یا زبانی قرار است طراحی شود حتما سوال کنید
سایت ها معمولا به دو حالت طراحی می شوند
۱- یا کلا از صفر به صورت برنامه نویسی با زبانهایی مثل Php یا asp.net یا پایتون و… طراحی می شوند که زمان و هزینه زیادی را نیاز دارد و دقیقا بر اساس نیاز شما طراحی می شود ولی برای هر تغییر یا امکانات جدید شما به پشتیانی و صرف هزینه های دیگر نیاز خواهید داشت و حداقل هزینه هم معمولا از ۲۰ میلیون تومان شروع می شود
۲- یا از سیستمهای مدیریت محتوا CMS مانند وردپرس، جوملا ، دروپال یا فروشگاهی مانند اپن کارت، ووکامرس یا مجنتو استفاده میشود. که معمولا زمان و هزینه کمتری برای شما دارد پشتیبانی آسان و قابلیت تغییر توسط خودتان را دارد و برای سایتهای معرفی شرکتی ،فروشگاهی کارایی بالایی دارد. و هزینه پایه برای این سایت ها از ۷-۸ میلیون تومان شروع می شود.
با توجه به نکات بالا هزینه حدودی را هم میتوانید بررسی کنید .
۴- پس از بررسی موارد بالا حتما در مورد تحویل سایت، پشتیبانی فنی، تمدید سالانه هاست و دامنه خود اطلاعات لازم را کسب کنید
۵- حتما درخواست جلسه آموزشی نمایید تا سایت را بتوانید خودتان مدیریت کنید.
۶- و در قرار داد به محرمانگی اطلاعات و ایمیل های خود تاکید نمایید.

نکته ۲
درمورد هزینه طراحی سایت این نکته را مدنظر قرار گیرید سایت خیلی ارزان یا سایت خیلی گران با توجه به عرف گاهی می تواند عواقب خوبی برای برندتان نداشته باشد. پس حتما قبل از طراحی سایت نیازها و انتظارت خود را از سایتی که میخواهید خیلی با دقت نوشته و یک پروپوزال جامع در اختیار تیم طراحی سایت قرار دهید و بر اساس آن نوع سایت خود را توسط کارشناسان این حوزه مشخص کنید چون این سایت قرار است دفتر شما و ویترین خدمات و محصولات در اینترنت باشد .و حتما از نظر کارشناسان این حوزه استفاده نمایید.

پس از طراحی سایت به روزرسانی آن ، استفاده از تصاویر با کیفیت و آپدیت روزانه قیمتها و اطلاعات اهمیت به سزایی دارد پس حتما زمان مناسبی برای محتوا سازی برای سایتتان اختصاص دهید از ابزارهای گوگل برای پیگیری گزارشات بازدیدهای سایت خود استفاده نمایید.
تنها دانش مورد نیاز شما هم برای بروزرسانی محتوا علاوه بر دانش خودتان موارد ذیل میباشد
۱- دانش نگارش مقاله بهینه و مرتبط با کسب و کارتان
۲- فوتوشاپ در حد ادیت تصاویر
۳- و دانش کار با نرم افزارهای متنی مانند word

در این مقاله به زبان ساده و خودمانی نحوه ورود به فضای مجازی را توضیح داده و به سوالات متداول شما در حد توان پاسخ دادم.اگر سوال یا انتقاد یا پیشنهادی در مورد مقاله داشتید در بخش نظرات برای ما ارسال کنید تا در مقالات بعدی به آن بپردازیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *